Dödsbostädning i Växjö, Ljungby, Alvesta & Älmhult

Vi hjälper dig med dödsbostädning.

När det kommer till dödsbostädning är det viktigt att både välja rätt tidpunkt för städningen och göra en grundlig rengöring av hela bostaden. Det kan finnas saker som man inte klarar av att göra om man inte är en professionell städfirma, och det kan vara bra att låta en professionell ta hand om den typen av större projekt.

CSA Flyttstäd Ab utgår från kundens önskemål men själva grunden är detsamma som en slutstädning. Och vi håller alltid hårt på sekretess och har kunden i åtanke. Naturligtvis utför vi dödsbostädning inom hela Kronobergs län men vi får flest bokningar i Växjö och Ljungby. Det verkar även som att vår höga kvalité och serviceanda med trevligt bemötande sprider ryktet om en bra firma. Som ett resultat får vi nu mer och mer uppdrag i Älmhult men även i Alvesta trakten.

 

Vid Städning.

Bra att tänka på beträffande hyresvärdar är att olika hyresvärdar har olika krav för städning av dödsbo resp. flyttstädning. Vi garanterar att vår städning klarar alla behov och krav. Städningen sker på ett klimatsmart sätt med miljövänliga produkter. Därför borde fler välja att anlita oss.

Kanske har du tagit hand om ett dödsbo efter en anhörig?  Planerat in alla detaljer och boka en dödsbostädning kan kännas tungt. Det är många frågor och beslut ska tas angående bohaget. Vilket som ska sparas, säljas, allt skall forslas bort och hur bostaden ska städas. Men för de flesta av oss är det något man bara ställs inför någon enstaka gång i livet. Sammanfattningsvis tar vi hand åt städningen åt er.

Du kan sända din förfrågan här: kontakta oss

Eller fyll i formuläret längre ner på sidan.

Vid ett dödsfall kan det vara mycket nog att ta hand om begravning och juridiska frågor. Det kan vara både fysiskt jobbigt men också mentalt jobbigt som sörjande anhörig att behöva ta hand om en omfattande rengöring av bostaden, Då träder vi in och gör det arbetet åt dig. Alltid till rätt pris och enligt era önskemål samt alltid med full garanti. Vi har sekretess så samtliga inom företaget har tystnadsplikt, vilket kan vara en extra trygghet för dig.

Tänk dock på att RUT avdrag inte är tillåtet vid dödsbo.

Dödsbostädning