Flyttstädning Ljungby

Flyttstäd för en enklare flytt 

Letar du efter en skicklig städfirma inför din flytt? Att få professionell hjälp med flyttstädning Ljungby är en god investering. Eftersom en flyttdag ofta är ett omfattande projekt så kan det vara skönt att överlåta ett av de största momenten till en städfirma. Då kan du lägga allt fokus på det roliga – din nya bostad!

Här på CSA Flyttstäd AB uppmärksammas varje detalj, därför erbjuder vi den bästa kvaliteten på städtjänster som finns. Våra städare använder en speciellt skapad utrustning som ger en grundlig och komplett ytrengöring av hela ditt hem. Och om något inte uppfyller våra höga krav kommer vi att göra om det!

Alltid inspektionsgaranti

För att säkerställa kvaliteten på vårt arbete erbjuder vi en alltid besiktningsgaranti som innebär att om du av någon anledning inte känner dig nöjd med vårt städjobb, kommer vi att skicka tillbaka någon för att inspektera och fixa eventuella missar.

Vi på CSA Flyttstäd AB tror att varje kund förtjänar den bästa servicen till bästa pris. Det är därför vi erbjuder dig bättre priser för våra tjänster än något annat professionellt företag av vårt slag i Sverige. Så om du funderar på att flytta, tveka inte! Kontakta oss idag och spara pengar på ditt nya hem. Vi garanterar det!

    Flyttstädning Ljungby

 Är ett viktigt moment under flytten och måste uppfylla vissa krav för att bli godkänd vid den slutliga besiktningen. En flyttstädning skiljer sig därför en del från andra typer av städtjänster eftersom städningen är mer omfattande. Vid flyttstädning ljungby ska alla ytor i hemmet städas korrekt och noggrant. 

När du anlitar oss på CSA Flyttstäd kommer din bostad att lämnas skinande ren och fläckfri. Vi rengör din gamla bostad noggrant och ser till att du lämnar bostaden i toppskick. I köket städar vi till exempel fläkt, vitvaror och köksskåp. I badrummet rengör vi rör, ledningar och allt porslin. Fönstren rengör vi med en noggrann fönsterputsning. 

Vi kommer att städa alla rummen effektivt med hänsyn till miljön. Du kan även lägga till tjänster om du har en balkong, veranda eller en vind som behöver städas. När vi hjälper er med flyttstädning ljungby är målet alltid att ni ska få professionell och flexibel städhjälp enligt era behov.

Flyttstädning ljungby

När du anlitar oss på CSA Flyttstäd för din flyttstädning ljungby är du i trygga händer. Vi har flera års erfarenhet inom städbranschen. Våra städare har noggranna rutiner, lång erfarenhet och stor kunskap inom flyttstädning. Vi följer alla regler och riktlinjer vid flyttstädning och lyssnar till dina behov och önskemål.

 Vi erbjuder en flexibel och privsvärd flyttstädning ljungby. Inget hem är för stort för oss. Så fort du har tömt bostaden på saker så är vi redo att hjälpa er att städa. Hör gärna av dig till oss så bokar vi in din nästa flyttstädning ljungby direkt!

 

Flyttstädning ljungby badrum

Allmänt

 • Dammsugning och våt torkning av golv
 • Damning av väggar vid behov. Mindre fläckar tas bort om det inte finns risk att tapeten skadas, behövs vägg tvättas är det grovstädning vilket är tillägg.
 • Lister, eluttag, strömbrytare torkas av
 • Dörrkarmar, dörrhandtag, trösklar och dörrar torkas av
 • Fönsterputsning, in​ och utvändigt samt mellan inner​ och ytterglas (förutsatt att fönstren går att öppna, utsida putsas i den mån personalen kan komma åt utan problem)
 • Rengöring av fönsterkarmar
 • Avtorkning av garderober och skåp och in​ och utvändigt (samt ovanpå)
 • Element rengörs på och bakom
 • Fast belysning torkas av
 • Vattenlås kontrolleras och ev rengöres vid behov.
 • Ventilation torkas av och vid behov dammsugs.
 
trust-e1540903696548

Kök

 • Rengöring av spis in​ och utvändigt samt bakom, galler och plåtar diskas (rengörs mot tillägg)
 • Rengöring av kyl och frys in​ och utvändigt. Kylen och frysen skall vara avstängda och avfrostade när vi kommer, tänk på att lämna dörrarna öppna för att undvika mögel!
 • Köksfläkt och kåpa rengörs, filter diskas
 • Diskbänk, vask och arbetsbänkar rengörs
 • Diskmaskin rengörs utvändigt och invändigt samt rengöring av filter.
 • Skåpluckor torkas av, skåp och lådor torkas ur in​ och utvändigt
Flyttstädning Ljungby kök

Badrum

 • Kakelväggar torkas av
 • Tvättställ rengörs på alla sidor
 • Badrumsskåp rengörs in​ och utvändigt samt ovanpå
 • Alla synliga rör torkas av
 • Toalettstol rengörs in​ och utvändigt, samt kalkas av vid behov, golvbrunn rensas
 • Dushdraperi rengöres ej.
 • Rengöring av badkar / dusch på utsidan och insidan samt under
 • Tvättmaskin och torktumlare rengöres ut och invändigt samt rensning av filter. ( pelare flyttas ej pga skaderisk )
flyttstädning badrum

Glöm inte att uppge eventuella tillägg.
Extra tillägg!

► Balkong, veranda, vind
► Källare eller garage
► Rengöring av galler och plåtar
► Rengöring av persienner
► Tvätt/ skurning av vägg

Obs. Dessa tillägg måste uppges vid bokning.

Undantag finns enligt nedan !

Det händer att vi kommer till bostäder som behöver en riktig grovstädning eller sanering och då blir det ett helt annat läge än bokad flyttstädning. Vid dessa sällsynta fall så går vi igenom bostaden tillsammans före arbetet påbörjas för att se hur arbetet skall utföras, ny prisuppgift eller i värsta fall avbokas.

Därför är det väldigt viktigt att du som kund lämnar sanningsenliga uppgifter vid bokning.  Är du osäker eller tveksam så kan vi göra en förbesiktning mot en avgift.

Skulle vi mot förmodan avsäga oss uppdraget kostar det dig ingenting, avbryter du själv bokad tid tas en avgift ut enligt bifogat dokument.

1. Äldre bostad – slitna ytskick ( försvårar arbetets gång )

2. Kök där det är fett överallt. Lådor och skåp är smutsiga av matrester eller har hårt sittande fläckar.

3. Någon har rökt i bostaden & eller kamin / eldstad brukats. ( sotbildning )

4. Bostad där det funnits mer att önska gällande den vardagliga städningen.

5. Mögel i badrum / fogar m.m.

Avvikande bostäder , tex: 

Det vi vill poängtera är att om vi kommer till en bostad där det är uppenbart att det inte har torkats av regelbundet så anser vi att bostaden inte håller en normal standard.

Om bostaden är regelbundet städad , (veckovis eller var 14:nde dag. Där man torkat av alla öppna ytor och torkat bort fläckar, fett och handavtryck. Samt eventuellt spill och söl. De bostäderna kommer indelas under ”normalt underhållen bostad.” 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.