Flyttstädning Växjö

Fördelar med flyttstädning

Vill du anlita ett städföretag för att få hjälp med flyttstädning inför din flytt? Att flytta kan vara en krävande process. Flyttstäd växjö ! Många känner säkert igen scenariot; du har spenderat en hel dag, eller flera hela dagar, med att flytta ut alla möbler och lådor ur din gamla bostad. Ryggen värker efter alla lyft men allt är äntligen inflyttat i den nya bostaden. Men så finns det ett moment kvar: flyttstädningen.

Flyttstädning är nödvändig och oundviklig. Det kan vara krångligt och tidskrävande för människor som inte är professionella städare. Men med hjälp av professionella flyttstädföretag blir denna uppgift mycket mer hanterbar.

Den kanske mest tidskrävande städningen man kan göra . En flyttstädning Växjö är inte som vilken flyttstädning som helst. Hyresvärdarna är extremt tuffa. Och det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv men det är ett arbete som kräver mycket tid och energi, planering och strategi från dig.

Det är viktigt att du lämnar din tidigare bostad i bästa möjliga skick inför nästa ägare. Vi på CSA Flyttstäd följer alla riktlinjer från Mäklarsamfundet vid flyttstädning. Vi har framgångsrikt tillhandahållit denna tjänst inom Växjö med omnejd i över åtta år nu. De tillhandahåller kvalitetsarbete, överkomliga priser och ett flexibelt schema till sina kunder. När du anlitar oss kommer din bostad att bli städad enligt alla krav och bli godkänd vid kommande slutbesiktning. Därför kan du känna dig trygg när du vänder dig till  oss på CSA Flyttstäd för att boka din flyttstäd växjö.

Flyttstädning Växjö

Flyttstädningen innebär många olika städmoment i alla rum. I köket rengör vi till exempel fläkt, köksskåp och vitvaror. I badrummet är det viktigt att alla rör, kopplingar och ledningar torkas av. Vi tar även hand om dina fönster genom att putsa dem på samtliga sidor. Vi ser till att du lämnar din bostad i toppskick. Våra professionella städare ser alltid till att städa noggrant på ett miljövänligt sätt. Med lång erfarenhet inom olika typer av städtjänster så är vi kunniga och erfarna inom städyrket. En flyttstäd i växjö skiljer sig en del från andra typer av städtjänster eftersom städningen är mer omfattande.

flyttstädning växjö bänk

Vi erbjuder en prisvärd och flexibel flyttstädning för dig som ska flytta till en ny bostad. Självklart ingår även garantier vid flyttstädning växjö. Våra städare har goda rutiner, lång erfarenhet och stor kunskap om städning. Med hög kapacitet är inget hem för stort för oss. Vi städar alla ytor både effektivt och noggrant. Vi rengör hela hushållet noggrant för att se till att du lämnar din gamla bostad fläckfri. Hör gärna av dig till oss på CSA Flyttstäd så bokar vi in din nästa flyttstädning.

Önskar du läsa information från Växjöbostäder kan du göra det här : information

Allmänt

 • Dammsugning och våt torkning av golv
 • Damning av väggar vid behov. Mindre fläckar tas bort om det inte finns risk att tapeten skadas, behövs vägg tvättas är det grovstädning vilket är tillägg.
 • Lister, eluttag, strömbrytare torkas av
 • Dörrkarmar, dörrhandtag, trösklar och dörrar torkas av
 • Fönsterputsning, in​ och utvändigt samt mellan inner​ och ytterglas (förutsatt att fönstren går att öppna, utsida putsas i den mån personalen kan komma åt utan problem)
 • Rengöring av fönsterkarmar
 • Avtorkning av garderober och skåp och in​ och utvändigt (samt ovanpå)
 • Element rengörs på och bakom
 • Fast belysning torkas av
 • Vattenlås kontrolleras och ev rengöres vid behov.
 • Ventilation torkas av och vid behov dammsugs.
 

Kök

 • Rengöring av spis in​ och utvändigt samt bakom, galler och plåtar diskas (rengörs mot tillägg)
 • Rengöring av kyl och frys in​ och utvändigt. Kylen och frysen skall vara avstängda och avfrostade när vi kommer, tänk på att lämna dörrarna öppna för att undvika mögel!
 • Köksfläkt och kåpa rengörs, filter diskas
 • Diskbänk, vask och arbetsbänkar rengörs
 • Diskmaskin rengörs utvändigt och invändigt samt rengöring av filter.
 • Skåpluckor torkas av, skåp och lådor torkas ur in​ och utvändigt
Flyttstädning Växjö kök

Badrum

 • Kakelväggar torkas av
 • Tvättställ rengörs på alla sidor
 • Badrumsskåp rengörs in​ och utvändigt samt ovanpå
 • Alla synliga rör torkas av
 • Toalettstol rengörs in​ och utvändigt, samt kalkas av vid behov, golvbrunn rensas
 • Dushdraperi rengöres ej.
 • Rengöring av badkar / dusch på utsidan och insidan samt under
 • Tvättmaskin och torktumlare rengöres ut och invändigt samt rensning av filter. ( pelare flyttas ej pga skaderisk )

Glöm inte att uppge eventuella tillägg.
Extra tillägg!

► Balkong, veranda, vind
► Källare eller garage
► Rengöring av galler och plåtar
► Rengöring av persienner
► Tvätt/ skurning av vägg

Obs. Dessa tillägg måste uppges vid bokning.

Undantag finns enligt nedan !

Det händer att vi kommer till bostäder som behöver en riktig grovstädning eller sanering och då blir det ett helt annat läge än bokad flyttstädning. Vid dessa sällsynta fall så går vi igenom bostaden tillsammans före arbetet påbörjas för att se hur arbetet skall utföras, ny prisuppgift eller i värsta fall avbokas.

Därför är det väldigt viktigt att du som kund lämnar sanningsenliga uppgifter vid bokning.  Är du osäker eller tveksam så kan vi göra en förbesiktning mot en avgift.

Skulle vi mot förmodan avsäga oss uppdraget kostar det dig ingenting, avbryter du själv bokad tid tas en avgift ut enligt bifogat dokument.

1. Äldre bostad – slitna ytskick ( försvårar arbetets gång )

2. Kök där det är fett överallt. Lådor och skåp är smutsiga av matrester eller har hårt sittande fläckar.

3. Någon har rökt i bostaden & eller kamin / eldstad brukats. ( sotbildning )

4. Bostad där det funnits mer att önska gällande den vardagliga städningen.

5. Mögel i badrum / fogar m.m.

Avvikande bostäder , tex: 

Det vi vill poängtera är att om vi kommer till en bostad där det är uppenbart att det inte har torkats av regelbundet så anser vi att bostaden inte håller en normal standard.

Om bostaden är regelbundet städad , (veckovis eller var 14:nde dag. Där man torkat av alla öppna ytor och torkat bort fläckar, fett och handavtryck. Samt eventuellt spill och söl. De bostäderna kommer indelas under ”normalt underhållen bostad.” 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.