Flyttstädning i Alvesta & hela Kronoberg

CSA Erbjuder flyttstädning i Alvesta med omnejd

Csa Fyttstäd Ab underlättar er vardag eftersom vi gladeligen tar hand om er flyttstädning i Alvesta samt inom hela Kronobergs län. Alltid till rätt pris och alltid med garanti om att flyttstädningen går igenom.

Det är alltid mycket att tänka på i samband med en flytt, framförallt flyttstädningen. Och vare sig det gäller en mindre lägenhetsflytt eller ett helt företag kan det lätt bli stressigt. När ni låter oss ta över ansvaret för den krävande städningen så får ni åtminstone en sak mindre att lägga tid på.

Flytta ut era saker och låt oss ta hand om er flyttstädning i Alvesta. Så ser vi  till så att er bostad blir städad enligt alla ställda krav, och som resultat blir godkänd vid kommande slutbesiktning.

Vi tar hand om din flyttstädning på ett tryggt och miljövänligt sätt.

Professionell flyttstäd i hela Kronoberg med hög kvalité.

Med rutin, erfarenhet och yrkeskunnig personal har vi det som krävs för att uppnå samtliga av de höga krav som ställs vid en flyttstädning.
Beskriv din bostad, hur många kvadratmeter det handlar om samt om det finns ytterligare biytor som behöver ses över. Med korrekt och tydlig information blir det lättare för oss att anpassa våra resurser för absolut bäst resultat. Som ett resultat kan du ta del av en mer precis offert.

Fördelarna med att välja vår hjälp med flyttstäd är många.

Vi vet vad som förväntas vid en flyttstädning. Här på CSA Flyttstäd Ab har vi både yrkeskunnighet, rutin och erfarenhet att ta oss an projektet på bästa sätt.
Vi har tillgång till rätt städmaterial för optimala städresultat.

När du överlåter ansvaret åt oss kan du tryggt stänga dörren till din gamla bostad bakom dig. Viktigast av allt helt utan oro för påbackning eller klagomål.
Framförallt så kan du fokusera på det roliga kring flytten – att komma tillrätta i ditt nya hem!

Du som kund har förmodligen redan nog med att iordningställa ditt nya boende. Så låt oss ta ansvar för din flyttstädning åt dig.

En riktig flyttstäd kräver tid och engagemang.

När du tömt din bostad efter allt slit med planering, packning, och bärande. Då är man rätt sliten och känner oftast att man inte riktigt har orken och energin kvar till det sista i flytten. Nämligen städningen. Det är ett faktum att själva städningen är något helt annat än bara en vanlig storstädning ni brukar utföra. Nu handlar det om att i minsta detalj få det så rent det bara är möjligt. En flyttstäd innebär ju så mycket mer och är fysiskt krävande.

Nu skall alla ytor från tak till golv djuprengöras med precision så det går igenom en slutbesiktning utan frågetecken eller påbackning. En flyttstädning tar tid att göra ordentligt, vilket oftast är något man som inte har orken till.  Eftersom allt kånkande med flytten av allt ett hem innehåller, har det troligen krävt en hel del energi. Därför bör du anlita oss så du kan pusta ut och lägga din tid och energi på annat med vetskap om att det blir ordentligt utfört.

Speciellt med tanke på hur bra priset blir med rutavdraget.

Fönsterputsning.

Nu är det dags att putsa fönster på samtliga sidor. Alla fastsittande partiklar från luften skall bort, Likaså alla fläckar från olika insekter och så vidare. Detta gäller ju både karmen och fönsterbågarna. Allt från gamla 2 glas till 4 glasfönster  och isoler fönster även kallade kassett fönster  tar vi hand om. Även spröjs rengöres mot tillägg.

Städning av köket.

När vi kommer till köket så har vi några speciella ytor att tänka på. Till exempel under och i fläkten och undersidan överskåpen. Där fettet sätter sig. Tänk er då hur ovansidan köksskåpen kan se ut efter flera år med damm och fett. Det är många gånger vi sett att det glömts bort vid städningen.  

Vid en seriös flyttstäd så skurar man ju samtliga skåp och dörrar så dessa är fläckfria och rena från fett, även insidan. Sedan har vi ju klassikern, golvsocklarna som nästan alltid är fläckiga och dammiga. Inte heller dem klarar sig från märken efter skor, dammsugaren mm. Dessa märken ska ju om möjlig bort. Samtliga vitvaror skall ses över och bli som nya.

Badrummet.

Här gäller det att göra det riktigt noga. Alla väggar man skall tvätta rena från damm och eventuella tvålrester samt fläckar. Rör och kopplingar samt torkställningar, om det finns skall bli skinande blanka och fina. Allt porslin skall blänka som det vore nytt, tänk även på att silen och proppen skall vara noggrant rengjorda. Det ska ingå i en seriös flyttstädning. 

Dessa ytor är extra viktigt att rengöra med bakteriedödande medel för att förhindra att eventuella sjukdomar kan spridas. Någon som flertalet andra aktörer slarvar med. Vi har faktiskt kommit till platser där kunden fått påbackning efter andra firmor. Då har vi sett med uv ljus att dem slarvat. Sedan rengör vi ju maskiner om det finns några. Sk. tvättpelare flyttar vi dock inte på grund av eventuell skaderisk.

Sovrum och övriga rum.

Vi tar bort allt damm på väggar o lister samt karmar mm. Alla de små barnens gulliga små handavtryck som oftast hamnar lite överallt. De små livens busstreck med pennor och kritor till exempel. Dessutom skall samtliga kontakter och brytare rengöras och likaså alla lister samt element. Det är ett stort arbete som kräver mycket tid, en dyrbar tid som du säkert vill göra något roligare på.

Summering av vår flyttstädning.

Du kan med gott hjärta anlita oss då vi använder miljövänliga medel.

Vi på CSA Flyttstäd har bra priser, vi är långt ifrån de dyraste bolagen och heller inte billigast. Men statistiskt sett bäst flyttstädning i Alvesta.

Vi har goda referenser så du kan lita på att vi gör ett fullgott jobb, oftast lite bättre faktiskt än vad som krävs.

Sammanfattningsvis så får du en pålitlig flyttstädning när du anlitar oss.

Scrolla så kan du läsa mer ingående vad som ingår mer specifikt i vår tjänst.

Fyll i kontaktformuläret du finner här nedan så återkommer vi snarast för att ge dig ett smidigt avslut på flytten.

Här kan du som skall flytta, läsa lite bra information från Växjöbostäder.

Allmänt

 • Dammsugning och våt torkning av golv
 • Damning av väggar vid behov. Mindre fläckar tas bort om det inte finns risk att tapeten skadas, behövs vägg tvättas är det grovstädning vilket är tillägg.
 • Lister, eluttag, strömbrytare torkas av
 • Dörrkarmar, dörrhandtag, trösklar och dörrar torkas av
 • Fönsterputsning, in​ och utvändigt samt mellan inner​ och ytterglas (förutsatt att fönstren går att öppna, utsida putsas i den mån personalen kan komma åt utan problem)
 • Rengöring av fönsterkarmar
 • Avtorkning av garderober och skåp och in​ och utvändigt (samt ovanpå)
 • Element rengörs på och bakom
 • Fast belysning torkas av
 • Vattenlås kontrolleras och ev rengöres vid behov.
 • Ventilation torkas av och vid behov dammsugs.
 • Golvbrunnar rengöres
 

Kök

 • Rengöring av spis in​ och utvändigt samt bakom, galler och plåtar diskas (rengörs mot tillägg)
 • Rengöring av kyl och frys in​ och utvändigt. Kylen och frysen skall vara avstängda och avfrostade när vi kommer, tänk på att lämna dörrarna öppna för att undvika mögel!
 • Köksfläkt och kåpa rengörs, filter diskas
 • Diskbänk, vask och arbetsbänkar rengörs
 • Diskmaskin rengörs utvändigt och invändigt samt rengöring av filter.
 • Skåpluckor torkas av, skåp och lådor torkas ur in​ och utvändigt
Flyttstädning kök

Badrum

 • Kakelväggar torkas av
 • Tvättställ rengörs på alla sidor
 • Badrumsskåp rengörs in​ och utvändigt samt ovanpå
 • Alla synliga rör torkas av
 • Toalettstol rengörs in​ och utvändigt, samt kalkas av vid behov, golvbrunn rensas
 • Dushdraperi rengöres ej.
 • Rengöring av badkar / dusch på utsidan och insidan samt under
 • Tvättmaskin och torktumlare rengöres ut och invändigt samt rensning av filter. ( pelare flyttas ej pga skaderisk )
flyttstädning badrum

Glöm inte att uppge eventuella tillägg.
Extra tillägg!

► Balkong, veranda, vind
► Källare eller garage
► Rengöring av galler och plåtar
► Rengöring av persienner
► Tvätt/ skurning av vägg

Obs. Dessa tillägg måste uppges vid bokning.

Undantag finns enligt nedan !

Det händer att vi kommer till bostäder som behöver en riktig grovstädning eller sanering och då blir det ett helt annat läge än bokad flyttstädning. Vid dessa sällsynta fall så går vi igenom bostaden tillsammans före arbetet påbörjas för att se hur arbetet skall utföras, ny prisuppgift eller i värsta fall avbokas.

Därför är det väldigt viktigt att du som kund lämnar sanningsenliga uppgifter vid bokning.  Är du osäker eller tveksam så kan vi göra en förbesiktning mot en avgift.

Skulle vi mot förmodan avsäga oss uppdraget kostar det dig ingenting, avbryter du själv bokad tid tas en avgift ut enligt bifogat dokument.

1. Äldre bostad – slitna ytskick ( försvårar arbetets gång )

2. Kök där det är fett överallt. Lådor och skåp är smutsiga av matrester eller har hårt sittande fläckar.

3. Någon har rökt i bostaden & eller kamin / eldstad brukats. ( sotigt )

4. Bostad där det funnits mer att önska gällande den vardagliga städningen.

5. Mögel i badrum / fogar m.m.

Avvikande bostäder , tex: 

Det vi vill poängtera är att om vi kommer till en bostad där det är uppenbart att det inte har torkats av regelbundet så anser vi att bostaden inte håller en normal standard.

Om bostaden är regelbundet städad , (veckovis eller var 14:nde dag. Där man torkat av alla öppna ytor och torkat bort fläckar, fett och handavtryck. Samt eventuellt spill och söl. De bostäderna kommer indelas under ”normalt underhållen bostad.”