Fönsterputsning i Växjö, Ljungby samt Älmhult

Professionell fönsterputsning gör skillnad.

När blev dina fönster putsade sist?  När det kommer till hushållsuppgifter är det oftast fönsterputsning som man skjuter på så länge det bara går. Är du en av dem och söker du en lösning? 

Ring oss direkt. Här får du alltid trygg och effektiv hjälp utav duktiga medarbetare med specialistkunskaper. Som ett resultat kan du njuta av rena rutor samtidigt som du får mer tid över till annat.

Fördelar med att anlita oss och få rena rutor.

Att putsa fönster med lyckade resultat är generellt sett svårare än vad man många gånger tror. Hur mycket omsorg och tid man än lägger ner så känns resultatet flammigt och minsta lilla miss träder fram så fort solen ligger på. Det är krångligt, tidskrävande och tungt att hålla rutor rena.

Att anlita oss som rutinerad firma för att ta del av våra professionella tjänster lönar sig på flera plan. Inte nog med att du slipper ägna din värdefulla tid åt det där du helst skulle vilja slippa, du får också ett fläckfritt resultat snabbt som består längre.

Med Rut avdraget blir det billigt, det är smidigt och en fönsterputsning går snabbt. Dessutom blir det glasklart, varje gång.

Hur går det till:

Vi tar själva med oss vad vi behöver för att kunna utföra er fönsterputsning på bästa sätt och givetvis så använder vi enbart produkter som är godkända och inte skadar varken människa eller natur. Det enda ni behöver göra är att boka tid hos oss och se till så att vi kommer in.

Därefter kan du lugnt luta dig tillbaka eller ägna dig åt trevligare sysslor medan vi ser till så att solens strålar återigen hittar in.

Vi erbjuder rena rutor utvändigt från 175:- / timme. Detta kan vi utföra när du är på jobbet.

Önskar du alla sidor putsade så ordnar vi det. Kontakta oss för en exakt prisbild Boka här

Fönsterputsning ingår även i vår flyttstädning

Observera. Vi putsar endast invändigt vintertid. Växjöbostäder är medvetna om detta

Fönsterputsning