Städtjänster

Om våra städtjänster

Vi är ett företag med städtjänster som FlyttstädningStorstädning, Dödsbostädning samt Hemstädning och numera även Fönsterputsning med hög service och oslagbar kvalité. Vi levererar mest i Växjö, Ljungby, Alvesta samt Älmhult. Men även i övriga Kronoberg.

Ska du flytta? Då löser vi din flyttstädning för dig. Som ett resultat kan du lägga tiden på att inreda ditt nya boende.
Kanske önskar du bara en riktig genomkörare i bostaden. Vi kan ombesörja det åt dig med vår storstädning. Det är ju en skön känsla att komma hem till en grundstädad bostad. Oavsett vilket så erbjuder vi den städservice du söker.

 

Kvalité.

Oavsett vilken av våra städtjänster du söker, kan du vara helt säker på att vi på CSA Flyttstäd AB utför dessa med högsta kvalité. Vi ser till att det blir riktigt rent från tak till golv, något som andra företag slarvar med. Vilket är lätt hänt då det är oerhört många moment som skall utföras. Samtliga med samma finess och kvalitet på kort tid . Därför skall man alltid anlita ett proffs som vet hur man gör.

Bekvämlighet.

Visst är det så att förr såg man det som extra förmånligt med städtjänster som flyttstädning och storstädning i hemmet, något som endast de bättre bärgade hade råd med. I dag är läget helt annat. Nu finns ju Rut avdraget som de flesta kan utnyttja. Vilket innebär att det blivit allt vanligare med hushålls nära tjänster . Tiderna förändras och vi med dem, livet tycks bli allt stressigare. Där kommer vi in och ser till att du får den hjälp du behöver, Så du kan lägga din dyrbara tid på familjen eller din karriär eller vad du vill. Vi finns där för dig och tar tag i ditt hem på bästa sätt.

 

Våra priser.

Vi på CSA Flyttstäd Ab har nu sänkt våra priser på alla städtjänster. Som ett resultat av det blir vi än mer konkurrentkraftiga. Vi vill ju vara ditt självklara val av företag och uppdragstagare, samtidigt som du som kund vet att du får det bästa resultatet till ett riktigt bra pris.

Allmänt

Vi är ett företag som varit aktiva sedan 2013 med flyttstädning inom Kronobergs län som huvudsyssla. Vid flyttstädning går vi igenom objektet tillsammans med kunden då vi anländer för att få en samlad bild om det finns något undvikande eller övrigt som bör noteras innan vi sätter igång.

Vi erbjuder även våra kunder storstädning.

Vi utför givetvis dödsbostädning, vilket utgår från kundens önskemål men själva grunden är detsamma som en flyttstädning. Vi håller alltid hårt på sekretess och har kunden i åtanke.

Nöjda kunder är vårt mål i alla lägen!

  • Vi lämnar alltid 100 % nöjd kund garanti
  • 50 % Rut avdrag på arbetskostnaden.
  • Vi har inga dolda avgifter.

Kraven på att utföra en godkänd avflyttningsstädning är hårda, och när man inte är van är det lätt att man blir underkänd. Därför skall man anlita proffs som vet vad dem gör !

Vi vet hur hyresvärdarna vill ha det och vi följer fastighetsmäklarnas rekommendationer. Allt för att du som kund skall känna dig trygg när du anlitar oss.

– Vi bör vara ditt självklara val, av flera anledningar.
– Vi vet vad som krävs vid en flyttstädning.
– Hyresbolagen rekommenderar oss
– Vi har bra priser & garanti
– Våra kunder har gett oss topp betyg.

 

Vi håller vad vi lovar och det pris du fått vid offert gäller.

Vi hittar och städar platser i ditt hem som andra inte ens visste existerande. Faktum är att städa är jobbigt.

Det är skillnaden mellan amatörer och proffs, vi vet att nöjda kunder rekommenderar oss för vänner och därför är det av högsta prioritet att leverera ett så bra jobb som möjligt.

 

Flyttstädning

Vi på CSA Flyttstäd vill hjälpa dig med den sista biten av er flytt!
Läs mer

Storstädning

Vi hjälper dig och du får tid till annat.
Läs mer

Dödsbostädning

Alltid till rätt pris och enligt era önskemål samt alltid med full garanti.
Läs mer