Städtjänster

Om våra städtjänster & Städservice

Behöver du en hjälpande hand?

Vi finns här för dig och vi tror att du förtjänar det bästa. Vi erbjuder förstklassiga städtjänster till de lägsta priserna – oavsett om det är en engångsstädning eller en vanlig månadstjänst, vi finns alltid tillgängliga när du behöver oss!

Vi erbjuder olika tjänster, Tex: flyttstädning, hemstädning, storstädning samt fönsterputsning. Oavsett vad du behöver göra, så gör vi det åt dig. Dessutom har vi även tjänster för företag. Tex: trappstädning, slutstädning vid renovering eller nybyggnation, städning av lokaler och butiker. 

Flyttstädtjänster

Ska du flytta? Då kan det vara ett smart drag att anlita oss, Just för att flytta är en ansträngande process – dessutom innebär det vanligtvis mycket fysiskt arbete och långa timmars städning. Vill du få jobbet gjort snabbt och enkelt erbjuder CSA Flyttstäd AB professionella flyttstädtjänster till bra priser med konkurrenskraftiga resultat. Flyttstädning.

Fönsterputstjänster

Fönster är ett av de mest förbisedda områdena i hemmet när det gäller att upprätthålla hygien och renlighet – de försummas ofta då många anser det besvärligt att få dem riktigt rena och skinande. Anlita oss för en perfekt Fönsterputsning med hög service och oslagbar kvalité. Vi levererar mest i Växjö, Ljungby, Alvesta samt Älmhult. Men även i övriga Kronoberg..

Tjänster för alla tillfällen

Oavsett om du behöver en rutinstädning eller en djuprengöring har vi en tjänst som kan passa dina behov. Vi erbjuder även hushållstjänster som  Storstädning, Dödsbostädning samt Hemstädning 

Kanske önskar du bara en riktig genomkörare i bostaden. Vi kan ombesörja det åt dig med vår storstädning. Det är ju en skön känsla att komma hem till en grundstädad bostad. Oavsett vilket så erbjuder vi den städservice du söker.

Alla våra tjänster är skräddarsydda för att möta dina behov och krav, oavsett hur specifika de kan vara. Vi tar oss tid att verkligen lära känna dina behov och vad du behöver av en städtjänst för att framgångsrikt kunna göra ett grundligt jobb åt dig. Våra specialister har utbildats inom olika områden av hushållning, så vi kommer att kunna tillgodose alla dina behov.

Kraftiga rengöringsmedel

Vi är stolta över att kunna ta oss an alla uppgifter – från tunga städjobb som ugnar och grillar, till känsliga uppgifter som att polera silver och kristallgods. Vårt team är väl bevandrade i alla typer av procedurer och vi arbetar alltid gärna med dina behov! Vi använder miljövänliga medel. När det kommer till golv vård så använder vi en mindre skurmaskin som gör golven skinande rena. 

Kvalitet

Oavsett vilken av våra städtjänster du söker, kan du vara helt säker på att vi på CSA Flyttstäd AB utför dessa med högsta kvalité. Vi ser till att det blir riktigt rent från tak till golv, något som andra företag slarvar med. Vilket är lätt hänt då det är oerhört många moment som skall utföras. Samtliga med samma finess och kvalitet på kort tid . Därför skall man alltid anlita ett proffs som vet hur man gör.

Bekvämlighet.

Visst är det så att förr såg man det som extra förmånligt med städtjänster som flyttstädning och storstädning i hemmet, något som endast de bättre bärgade hade råd med. I dag är läget helt annat. Nu finns ju Rut avdraget som de flesta kan utnyttja. Vilket innebär att det blivit allt vanligare med hushålls nära tjänster . Tiderna förändras och vi med dem, livet tycks bli allt stressigare. Där kommer vi in och ser till att du får den hjälp du behöver, Så du kan lägga din dyrbara tid på familjen eller din karriär eller vad du vill. Vi finns där för dig och tar tag i ditt hem på bästa sätt.

Våra priser.

Vi på CSA Flyttstäd Ab har nu sänkt våra priser på alla städtjänster. Som ett resultat av det blir vi än mer konkurrenskraftiga. Vi vill ju vara ditt självklara val av företag och uppdragstagare, samtidigt som du som kund vet att du får det bästa resultatet till ett riktigt bra pris.

Du kan få en uppskattning av priset via vår ”gamla” hemsida här

Inga dolda avgifter

Vi vill att varje kund ska känna att de får valuta för pengarna, så vi lovar att det inte finns några dolda avgifter. Våra priser är som angivna på hemsidan och vår tjänst inkluderar allt från början till slut – Som alltid tillkommer endast eventuella tillägg samt faktureringsavgift och transportkostnad. Alltså inga dolda kostnader!

Flexibilitet

Vi erbjuder flexibla öppettider och tillgänglighet dygnet runt, så om du har lite tid, är vi här för att hjälpa dig.

Hälsa är vår prioritet

All vår personal är utbildade yrkesmän som kommer att vara på jobbet för att ta hand om dina behov. Vi har också ett team på fyra av de mest hängivna personerna i branschen som kommer att vara på jobbet; de har arbetat med oss i över 10 år! Därför vågar vi säga att vi är ett tryggt val av leverantör för dig. Speciellt om du verkligen vill ha ett rent och fräscht hem med minskade risker för allergier och damm. Som vi tidigare påpekat så använder vi miljömärkta rengöringsmedel för din trygghet. 

Allmänt

Vi är ett företag som varit aktiva sedan 2013 med bred städservice. Dock har flyttstädning inom Kronobergs län som huvudsyssla. Vid flyttstädning går vi igenom objektet tillsammans med kunden då vi anländer för att få en samlad bild om det finns något undvikande eller övrigt som bör noteras innan vi sätter igång.

Vi erbjuder även våra kunder storstädning med möjlighet att styra över vissa punkter – Vi är flexibla. Detsamma gäller vår tjänst – Hemstädning. 

Vi utför givetvis dödsbostädning, vilket utgår från kundens önskemål men själva grunden är detsamma som en flyttstädning. Vi håller alltid hårt på sekretess och har kunden i åtanke.

Städtjänster

Nöjda kunder är vårt mål i alla lägen!

  • Vi lämnar alltid 100 % nöjd kund garanti
  • 50 % Rut avdrag på arbetskostnaden på vår städservice
  • Vi har inga dolda avgifter.

Oavsett vilken av våra städtjänster du anlitar oss för, kan du vara säker på att vi gör vårt bästa för att även du skall bli en nöjd kund. Vi går alltid igenom bostaden med kunden för att se vad som önskas bli utfört och vad vi rekommenderar.

Det är inte alltid kunden vet själv vad som bör göras och i vilken utsträckning. Just därför går vi gemensamt igen allt för att du som kund skall känna dig trygg när du anlitar oss.

– Vi bör vara ditt självklara val, av flera anledningar.
– Hyresbolagen samt privatkunder rekommenderar oss, vilket vi är tacksamma för.
– Vi har bra priser & garanti
– Våra kunder har gett oss topp betyg på vår städservice

Vi håller vad vi lovar och det pris du fått vid offert gäller.

Vi hittar och städar platser i ditt hem som andra inte ens visste existerande. Faktum är att städa är jobbigt.

Det är skillnaden mellan amatörer och proffs, vi vet att nöjda kunder rekommenderar oss för vänner och därför är det av högsta prioritet att leverera ett så bra jobb som möjligt. Det gäller alla våra tjänster.

Vi brukar påstå att vi ger våra kunder lite mer än konkurrenterna. Det ligger en del i det. Vi stressar inte över objekten för att hinna med fler. Vi levererar hög kvalitét och låter uppdraget ta den tid som behövs för ett fullgott resultat.

Flyttstädning

Vi på CSA Flyttstäd vill hjälpa dig med den sista biten av er flytt!
Läs mer

Storstädning

Vi hjälper dig och du får tid till annat.
Läs mer

Dödsbostädning

Alltid till rätt pris och enligt era önskemål samt alltid med full garanti.
Läs mer