CSA`S Golvvård.

 

Maskinskurning av golv.

Vi erbjuder golvvård med maskinskurning för en djuprengörande effekt, detta kan du inte uppnå med manuell moppning.

Rena golv är något vi alla önskar, dels för det ser bra ut och för att det skapar en ökad trivsel. Men framförallt så ökar det även golvets livslängd.

Vi erbjuder både privatkunder och företag denna service. För priser se nedan :

 

Några tips gällande olika golvtyper.

 

Trägolv är ofta väldigt känsliga och främst känsliga för vatten eftersom att för mycket vatten kan skada golvet. Man ska helst använda sig av såpa och lite vatten. Dessa golv kan vi köra med borstar eller riktigt fina pads för att få upp lystern.

Plastgolv är inte speciellt känsliga för vatten. Här använder man sig gärna av fuktmoppning och torrmoppning alternativt en kombiskurmaskin. Här kör vi med pads för att gå på djupet och ge en fin yta.

Stengolv som marmor, och klinkers behöver underhållas regelbundet. Det gör man genom polering. Beroende på hur trafikerad ytan är kan det skilja sig i hur ofta man behöver underhålla golvet. Här finns ju olika typer av golv men vi tar hand om dessa med de finaste melaminrondeller.

Linoleumgolv kan behöva förbättras med vax. Här använder man sig i första hand av rengöringsmetoder som torrmoppning och fuktmoppning alternativt en kombiskurmaskin.

 

Priser för privatkunder exklusive moms 25%  efter rut (50% avdrag)

Maskinskurning av golv : 20 :- kvm  ” gäller ej tarasso eller granit golv “

Borttagning av polish på plastgolv : 20 :- kvm

Behandling av klinkergolv & stengolv : 36 :- kvm

Maskinskurning samt polishbehandling av plastgolv med 2 lager polish : 45 :- kvm

(startavgift tillkommer med 600 :-/order)

 

Priser för företag exklusive moms.

Timpris : 368 :- Observera att vi endast erbjuder maskinskurning och inte någon efterbehandling ( polish eller vaxning ) på större ytor.

(startavgift tillkommer med 600 :-/order)

 

Du kan fylla i formuläret nedan eller gå direkt till sidan boka tjänst där du kan sända in din förfrågan eller direktboka.

Observera dock att samtliga våra tjänster ej hunnit införas i vår kalkylator ännu.